I ♥ this blog

♥ VVIPs

No duty is more urgent than that of returning thanks. So, thanks everybody. ♥ deeba ♥

Tuesday, December 13, 2011

Welcome! Selamat Datang!

Assalamualaikum pembaca budiman

Ok straight to the point, kami menjual novel-novel terpakai dengan harga yang berpatutan. Sebelum anda membeli, diharap anda baca dulu syarat-syarat dan peringatan-peringatan serta kenyataan-kenyataan dibawah;

  • Harga diletakkan due to the quality of the novel. Nama lagi novel terpakai kan. For sure ade yang dah buruk. Hehe. Tapi dun worry be happy, novel-novel tersebut still lagi boleh dibaca dengan penuh perasaan.
  • Maaf jika warna novel yang sampai kepada anda tidak sama dengan warna pada gambar dalam blog. Ia adalah disebabkan penggunaan kamera murah, atau disebabkan cahaya, atau mungkin juga photographer nya takde skill. Hehe.
  • Maaf juga jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan kami. Kami masih baru dalam dunia perniagaan secara online dan masih lagi diperingkat ‘baby’. InsyaAllah kami akan upgrade dari semasa ke semasa. Any suggestion, please let us know.
  • Novel yang telah dijual tidak boleh dikembalikan jika kesalahan ‘mengorder’ dipihak anda. Tetapi, jika kesalahan dipihak kami, kami akan bertanggungjawab.
  • Sebarang tempahan, pertanyaan dan aduan, boleh diemelkan kepada, himpunancinta@yahoo.com.
  • Harga tidak termasuk dengan harga postage. Harga novel + postage akan diberitahu melalui emel.
  • Cara pembayaran adalah melalui transfer wang ke dalam akaun. Nombor akaun juga akan diberitahu melalui emel.
Kerjasama dari pihak anda, amat kami hargai. Salam sayang (“,)

♥ ♥ ♥ Spread some love here ♥ ♥ ♥


2 comments:

Scya Lollita said...

dah lame x bace novel . tp pinjam member je teheheeh

deeba said...

hehe..pnjam je pun bole..
2 lagi bagus dr beli sndri..
lgpun nak bace skali je kan..
(: